Hemstäd

Hemstäd inkluderar allt som generellt behöver göras för att ditt hem ska kännas rent och fräscht. Listan kan naturligtvis justeras utifrån dina specifika önskemål och behov. Komplettera gärna med fönsterputs eller flyttstäd om så önskas!

Hushållstvätt

Vi erbjuder även hjälp med hushållstvätt, vilket inkluderar tvätt av kläder och hemtextilier som sängkläder, handdukar och gardiner. Du kan även få hjälp med att stryka, mangla och vika tvättgodset (gäller även depåservice). Behöver du hjälp att laga något samt lägga upp kläder eller gardiner utför vi det i samband med tvätt.

Möblering

Behöver du hjälp att flytta tunga saker hemma eller sätta upp en lampa? Vi hjälper dig med allt från att flytta, montera och demontera möbler till att sätta upp och ta ned gardinstänger, hyllor eller TV. Om du har trädgård kan du få hjälp med att flytta trädgårdsmöbler, studsmattor, uppblåsbara pooler och liknande. Det gäller även träningsredskap och hobbyredskap.

Trädgårdsarbete - Fälla & beskära träd

Att fälla och beskära träd kräver kunskap och det har vi. Men vi hjälper även till med stubbfräsning, kapa ved och stapla den samt samla ihop trädgårdsavfall som ska forslas bort. Du kan även få hjälp att återställa marken där ett borttaget träd har stått.

Trädgårdsarbete - Underhåll

En trädgård måste underhållas och har du inte tid eller ork att göra det kan du anlita oss. Det innebär att vi tar hand om din gräsmatta, buskar och rabatter. Vi klipper, rensar ogräs, bekämpar mossa och tar hand om ditt trädgårdsland. Om du har en strandnära tomt ser vi till att vass och sly röjs undan på tomten och vid strandkanten. Vi ser till att din trädgård är i toppskick.

Tillsyn

Om du ska resa bort eller kanske har ett fritidshus som du inte riktigt hinner med så hör av dig till oss. Vi kan hjälpa dig med att ta hand om post, vattna blommor, vädra, spola kranar och toaletten samt stänga av och sätta på vatten och värme inför sommar- och vintersäsong. Vi kan även hjälpa till med vissa skador exempelvis torka upp vatten efter en läcka, täcka för en krossad ruta i väntan på glasmästaren och möta upp varubud och hantverkare.

Snöskottning

Skotta snö är både tungt och tidskrävande – men inte om du anlitar oss. Vi kan skotta uppfarter, gårdsplaner samt hus- och garagetak. Vi ser även till att det är säkert genom att ta bort istappar, röja bort snö på trottoarer samt sandar och saltar i de fall kommunen kräver att fastighetsägaren håller trottoaren is- och snöfri.