2020-Nov-27

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

Revolutionerande teknik

Skriv ut
Candio_Johan_150
Cendio_stor

Mjukvaruföretaget Cendio utvecklar ny teknik som får hårdvaror att bli ännu "hårdare". De har valt att ta hjälp av NETcommunity med annonsering för att nå ut med sin nya teknik. 

 

 

Cendio vill komma i kontakt med konstruktörer, produktutvecklare, arkitekter och ingenjörer för att berätta om sin nya revolutionerande teknik. De har valt att annonsera och informera om sin lösning på CADtorget.

Tekniken bygger på att man samlar alla data och mjukvaror i en centralt placerad servrar, som också måste vara försedda med hyfsat bra grafikkort.

- Det finns riktigt bra grafikkort i dag för runt 5000 kronor, till exempel i Nvidias quadro-serie, och de räcker bra, säger Johan Calmblad, teknikchef på Cendio.

Med ett specialutvecklat kommunikationsprotokoll skickas sedan grafikdata mellan servern och en eller flera uppkopplade pc, via det vanliga trådlösa nätet. Detta gör att tekniken fungerar lika bra på kontoret som uppkopplat mot kontoret på distans. Det enda som krävs är en tunn klient för ett par tusen kronor för att exempelvis köra tunga CAD-program som Catia eller motsvarande. Systemet har precis börjat köras hos några kunder, bl a Sabb Aerosystems. 

 

Läs hela artikeln genom att klicka här. 

 

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

 

 

 

 

 

TwitterFacebookDigg