2020-Nov-28

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

Mycket affärer med Rationell IT

Skriv ut
mats-medbrant-02
Rationell IT är ett konsultföretag inom affärssystem, programutveckling och drift. Man erbjuder också ett förebyggande underhåll via helpdesk.

 

NETcommunity har hjälpt Rationell IT i några år i jakten på nya kunder med fokus på affärsutveckling.

"Vi har jobbat med NETcommunity tidigare med goda resultat", säger Mats Medbrant, försäljningsansvarig för affärsystemet Pyramid. mats-medbrant-03_speglad

 

"NETcommunity´s aktiviteter hjälper oss att identifiera och komma i kontakt med rätt beslutsfattare, samtidigt som de levererar en hel del heta prospekts. Aktiviteterna ger också ringar på vattnet i form av positiv marknadsföring, så vi fortsätter även i  vår".

 

 

 

Rationell IT är ett kunskapsföretag som bedriver konsult- och utvecklingsverksamhet inom IT-området. Bolaget grundades 1997 och har huvudkontoret i Linköping med filialkontor i Norrköping och Motala.

Rationell ITs ideér och mål är att skapa enkla och rationella lösningar där dem utgår från kundens redan gjorda investeringar. Eftersom medarbetarna ses som den självklart viktigaste källan till framgång så lägger man stor kraft på att alla ska trivas på Rationell IT. Rationell IT vänder sig till små och medelstora företag inom både privat och offentlig verksamhet.

www.rationellit.se

Om du vill ha kontakt med Rationell IT, Mats Medbrant så når du honom på: +46 13 465 53 70

 

TwitterFacebookDigg