2020-Nov-28

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

Välkommen till CADtorgets monter

Skriv ut
TMmonterbild
alt
alt

 

För nionde gången i ordningen erbjuder vi våra kunder att ställa ut i vår monter på Tekniska Mässan i Älvsjö till subventionerade priser.

 

För 9:e året i rad ställer vi ut med samlingsmonter på Tekniska Mässan.

NETcommunity med sina portaler CADtorget och PLMforum ställer ut tillsammans med våra kunder inom annonsering, rekrytering och prospektering.

Vi står i år i monter A02:51, längst ner till vänster i A-hallen. I montern kan du se det senaste inom cad, cam, pdm och rapid prototyping.

Båda portalerna CADtorget och PLMforum serverar nyheter från Tekniska Mässan 2009.

Kom och prata med våra medutställare!

Varmt välkommen!

Välkommen att kostnadsfritt skriva ut ditt entrékort till Tekniska Mässan 2010.


Nedan kan du läsa om våra medutställare.

Skara Modell & Prototyp

Din kreativa och erfarenhetsrika leverantör av gjuterimodeller, formverktyg och prototyper.
Vi tillverkar prototyper med SLS, PolyJet och FDM-teknik.

Flertalet material och kvalitéer kan tillverkas direkt och genom vakuumgjutning kan vi erbjuda ytterligare möjligheter. Med vår maskinpark kan vi även fräsa prototyper, designmodeller och formverktyg.

Vår bredd och flexibilitet gör att vi kan erbjuda våra kunder anpassade lösningar för varje uppdrag.

http://www.modellprototyp.se/


CADCAM-it erbjuder industriföretag konkurrenskraftiga lösningar inom CAD, CAM och PDM.

På Tekniska Mässan kommer vi att visa Autodesk Inventor, världens ledande system för 3D-CAD, samt PDM-produkterna Vault Workgroup, Vault Collaboration och Vault Professional.

Dessutom visar vi CADCAM-it Job Manager, en påbyggnad till Vault-produkterna, som till exempel kan fånga upp dokument vid statusförändring och publicera till PDF, XML, DWFX, DXF, STP, mm. Kopplingar kan göras till externa system som t ex affärssystem och SharePoint.

Jobbar du med anläggningsdokumentation och layouter? Då ska du se Autodesk Factory Design Suite som gör det möjligt att sätta ihop 2D-layouter och laserscannade punktmoln med maskiner och andra detaljer i 3D och samla ihop all information i en komplett digital modell av en anläggning.Välkommen att kostnadsfritt skriva ut ditt entrékort till Tekniska Mässan 20

 

 

 

TwitterFacebookDigg