2019-Jul-20

Senast uppdaterad06:00:00 AM GMT

CAD / CAM

CAD-historia: Dassault Systèmes har gjort mjukvara sedan sent på 70-talet

DS long term plan
Francis Bernard berättar här historien om CAD-försäljning på Dassault Systèmes. Han var en av grundarna och den förste VDn på det bolaget.

Ingenjörerna gör välfärden effektivare

rekryteringen
En stor andel av välfärdens mest erfarna ingenjörer går i pension inom de närmaste åren, samtidigt som det tekniska innehållet ökar i allt fler samhällsverksamheter.

ABB är också med i Almedalen

ABB robotar
ABB deltar under Almedalsveckan för sjätte gången i år. De skickar folk som är med på flera seminarier och diskussioner.

Designers tror teknikutvecklingen kommer att gå snabbt enligt Adobe

David Wadhwani
Adobes chef för avdelningen för digitala medier David Wadhwani skriver i ett blogginlägg på bolagets hemsida att han läst tidningen National Grographic på sin iPad.

Innovation med passion - del 7

innovation2
Innovation är ju i de allra flesta fall en förutsättning för långsiktig framgång, men alls inte en garanti, särskilt inte i det korta perspektivet.

Passion för innovation

innovation
Det finns så mycket att säga om innovation. Det är en ostoppbar kraft, en garanti för att världen – i det långa perspektivet – alltid blir bättre.

Jag väntar på min tidsmaskin

 tidsmaskin

Hur vore det att plötsligt gå omkring i din hemstad, ta en promenad i ditt närområde eller längst favorit gatan, men år 1880 och i 3D?

Sida 2 av 5