2020-Oct-25

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

Bloggar

Vill du arbeta som inhousebloggare för oss eller har du redan en blogg som du skulle vilja publicera här? Kontakta oss på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen för mer information.

Ett extra Kristianstad i cad

Scouter2_150Kristianstad får i sommar en tvillingstad på Rinkabyfältet. Staden blir större än Kristianstad mätt i antal innevånare. Ännu så länge finns den bara i cad, men i sommar dyker den upp i real life.

Lätt som en plätt och kvalitet

iPhone_UI_150Kan en mjukvara bli så enkel att lära sig att den gör mer skada än nytta? Ja det handlar denna veckas blogginlägg om. Bland annat.

Forskning med förhinder

Euromold_Ewald_150En kommentar från Evald Ottosson satte mig på spåret och bloggen denna vecka handlar om forskningen som lite förvånande hamnade mellan stolarna och försvann. Men gör det något? Tyck till du med.

Det enkla är det simpla

Granssnitt_b200Måste något som är enkelt också vara simpelt? Det vill säga lite fördummande, eller vad man nu lägger för värdering i ordet simpel. Och kan ett cad-system bli för enkelt att lära sig? Det handlar bloggen om denna vecka.

Ingen leverantör sitter säkert

Aston_Martin_RacingPTC tar sig nu in i fordonsindustrin med sitt PLM system Windchill, konkurrenterna ruskar på sig och pressmeddelanden yr. Och vill du veta vad som hände på SolidWorks World 2011 får du reda på det sist i blogginlägget.

3D, 3D – överallt 3D

3Dprinting_150b3D revolutionen är över oss, skrev jag i förra veckan. Bloggen här fortsätter på samma tema och frågan är väl hur länge vi behöver vänta? Artiklarna i världspressen blir allt fler liksom tecknen i skyn.

Bluebeam PDF Revu - CAD Edition

pdf

Bluebeam PDF Revu CAD Edition installerar knappar i verktygsfälten i AutoCAD, Revit, SolidWorks och MS Office så att du enkelt kan skapa PDF-filer och batchjobb med en enda knapptryckning.

Sida 9 av 10