2020-Dec-01

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

Se nyheterna i SOLIDWORKS 2020 och lär dig mer om 3d-print

Skriv ut
solid2019

PLM Group arrangerar konferens den 15 oktober på Gummifabriken i Värnamo.

MALMÖ, 23 SEPTEMBER: PLM Group, Dassault Systémes största partner i Norden och Baltikum, arrangerar en konferens den 15 oktober i Värnamo för att visa de viktigaste nyheterna i nästa version av SOLIDWORKS 2020. Företaget visar också hur framtidens tillverkning digitaliseras – från idé till färdig produkt – med smartare programvarulösningar och allt mer kapabla industriella 3d-skrivare.

”Den stora digitaliseringsvåg som sveper över tillverkningsindustrin kännetecknas av att system, programvaror och utrustning knyts samman, vilket leder till kraftiga effektiviseringar. Vi ser att när företag integrerar sina processer med kunder och leverantörer på en gemensam plattform, så accelererar de innovationsprocessen, kortar säljcyklerna och ledtiderna samt minskar tillverkningskostnaderna.”, säger Jan Lundström, vd, PLM Group. 

Den 28:e utgåvan av SOLIDWORKS, med tillägget 2020, har flera nya funktioner som förbättrar användarupplevelsen och prestandan för de tusentals företag som använder programvarusviten. Den stora nyheten i årets version är att SOLIDWORKS nu integreras mot Dassault Systémes 3DEXPERIENCE-plattform. Genom denna koppling får SOLIDWORKS-användare tillgång till ett stort antal smarta funktioner för alla avdelningar och roller i tillverkningsföretaget, men även utåt mot kunder och leverantörer. På PLM Groups förmiddagskonferens den 15 oktober får du ta del av de viktigaste nyheterna.

Under eftermiddagen anordnas en 3d-printkonferens med tre av världens ledande 3d-skrivartillverkare – 3D Systems, Markforged och HP. Här lär du dig hur 3d-printtekniken fungerar och hur den nyttjas för allt från snabbare prototypframställan, till effektiv volymproduktion av slutprodukter. PLM Group har även bjudit in ett antal 3d-printanvändare som delar med sig av sina erfarenheter.

”3d-printmarknaden växer med över 25 procent årligen och flertalet företag har redan anammat tekniken med framgång, bland dem SAAB, Scania, SKF och Electrolux. Vi ser dagligen exempel på hur 3d-printtekniken tillför stora värden till tillverkningsindustrin. När du kommer till vårt event den 15 oktober, lär du dig hur ditt företag ska förhålla sig till 3d-printning och hur ni själva kan börja använda denna snabbt växande teknik”, säger Gøran Jenssen, affärsområdeschef 3D-print, PLM Group.

TwitterFacebookDigg