2020-Dec-01

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

Träffa mjukvarubolaget PTC och SII-Lab på Hannover-mässan

Skriv ut
Hannover mässan
Det marknadsledande mjukvarubolaget PTC startade nyligen ett samarbete tillsammans med test- och demonstrationsanläggningen Stena Industry Innovation Laboratory (SII-Lab) på Chalmers tekniska högskola.

Nu kommer de visa upp delar av sitt pågående arbete på Hannover-mässan den 1-5 april, 2019.

PTC samarbetar med Stena Industry Innovation Laboratory (SII-Lab) på Chalmers tekniska högskola. SII-Lab är en test- och demonstrationsanläggning för nästa generations smarta fabriker. Här erbjuds snabba kommunikationssystem med 5G, öppen robotmiljö och montering med ”förstärkt verklighet” (AR).

PTC och SII-Lab kommer tillsammans att vara på plats på Hannover Messe den 1-5 april och visa hur de kan hjälpa industrin att snabbare ta vara på befintliga möjligheter och utveckla nästa generations smarta fabriker, inom Industri 4.0.

De kommer bl.a. att demonstrera en digital tvilling av en drone, både som produkt och dess tillverkning i en co-bot-aktiverad fabrik med ThingWorx Manufacturing Apps och AR-arbetsinstruktioner i montern.

Monterplats: Hall 27, Monter H30

Pressinbjudan

I samband med mässan vill vi bjuda in till vår gemensamma monter i Hall 27, Monter H30 för en möjlighet att demonstrera vår digitala tvilling av en drone samt för att prata mer med representanter från PTC och SII-Lab.

För ackreditering till mässan >>

För mer information samt bokning av demonstration och intervju, vänligen kontakta:

Jenny Widing

Tel: +46 (0)709-85 30 20

Email: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen  

TwitterFacebookDigg