2020-Dec-01

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

Summ Industrial Skills -"Smart Production"

Skriv ut
skills seminar

I år firar Summ Industrial Skills 5-årsjubileum och kommer därför att fylla seminariet med extra många nyheter, konkreta projekt och referenserfarenheter.

Det glädjer oss att det för väldigt många är årets ”one-stop-shop”. Med ledande teknologier visar vi de senaste teknikerna inom digital produktion och erbjuder kostnadseffektiva lösningar inom maskinbearbetning (CAM), process simulering, robotik, produktionslogistik, PLM, CAD samt integrerad kvalitet. I år har vi även större focus än tidigare på additiv tillverkning där vi kommer presentera lösningar ifrån Siemens och HP. Vi kommer i vanlig ordning att vända oss till såväl beslutsfattare som till användare för att erbjuda Er två välinvesterade dagar.

Summ arbetar som strategisk partner/återförsäljare till Siemens Industry Software inom produktionsfrågor och är Nordisk Partner för HP 3D printers. Vi finns etablerade med kontor på fem platser runt om i Skandinavien.

Siemens har lanserat Smart Expert, som är ett specialiseringsprogram för partners. Dessa partners är erkända experter inom specifika fokusområden. Vi på Summ Systems är stolta Smart Expert certifierade inom NXCAM, Tecnomatix, NXCAD samt Teamcenter, och på väg att bli det även inom QMS-området (IBSQMS).

Åter igen, varmt välkommen till två teknikfyllda dagar med världsledande lösningar inom digital produktionseffektivisering och additiv tillverkning!

Hotell: 1071kr/enkelrum och natt 1161kr/dubbelrum och natt. Gäst mailar in sin bokningsförfrågan till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen Bokningskod: 2032GR011777

Länk:  https://www.goteborg.com/quality-hotel-11/

Vid frågor kontakta Sofia Alsterskär 0768-831362

Summ Industrial Skills 12-13 marsch in Gothenburg- Smart Production

Vi hoppas ni har möjlighet att komma och bevaka vårat årliga seminarie Summ Industrial Skills!

Information in English please click here

När:12 mars 09.00-17.00 -13 mars 09.00-13.00

Var: Göteborg Quality Hotel 11

Pris: Kostnadsfritt och vi bjuder på förtäring

Anmäl dig här>>

 

TwitterFacebookDigg