2020-Dec-06

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

orderfox.com och Autodesk: en riktningsvisande kooperation

Skriv ut
KOOPERATION
Stora fördelar för nya och befintliga användare.

Än en gång lever orderfox.com upp till alla förväntningar som ställs på en pionjär inom digitalisering av CNC-branschen. Med sitt samarbete med branschledaren Autodesk blir visualisering och upphandling ännu enklare. För orderfox.com är en effektiv daglig affärsverksamhet för användaren alltid det viktigaste. Genom att integrera Autodesk Forge™ i sin plattform erbjuder orderfox.com sina användare ännu fler fördelar.

Alla som i framtiden laddar upp 2D- eller 3D-konstruktionsdata till “Lägga order”, har dessutom möjlighet att omvandla dessa data till en 2D- eller 3D-visningsmodell med Autodesk Forge™. Denna visningsmodell kan därefter visas i aktuell order på orderfox.com. Med Autodesk Forge™ kan data i fler än 60 olika format integreras i användarens webbläsare, utan att ytterligare program behöver installeras.

I programmen Autodesk Fusion 360®, Autodesk Inventor® och Autodesk AutoCAD® installeras ett orderfox.com insticksprogram. Därmed kan Autodesk User utan kostnad placera CNC-order direkt på orderfox.com, genomföra sökningar och hitta en passande produktionspartner.

Välkommen till den nya, digitala CNC-världen.

Läs mer >>

TwitterFacebookDigg