2020-Dec-01

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

CADdirekt VVS LT

Skriv ut
CADdirekt VVS LT hette tidigare AutoVVS för AutoCAD LT och den nya applikationen har samma grundtanke. Den är utvecklad av VVS:are för VVS:are.

caddirekt VVSltCADdirekt VVS LT har samma funktionallitet som CADdirekt VVS det enda som skiljer är att den är installerad på AutoCAD LT.

Applikationen består av 3 olika grundverktyg:

  • Ventilation
  • Rör
  • Schema

Personligt anpassade inställningar
Nya CADdirekt VVS LT har utvecklats för att du lättare själv ska kunna styra utformningen av systemen. Du kan enkelt ändra samtliga systeminställningar utifrån en grundstruktur till en egen struktur. De ändringar du gjort kan enkelt sparas och delat med andra personer inom samma projekt eller organisation.

Utforma dokumenten som du vill
Applikationen sätter inga begränsningar för hur dina handlingar kommer att se ut och gör inget som du inte själv väljer att göra. Har du bara kunskapen att dimensionera ett VVS system kommer du med CADdirekt VVS LT kunna producera korrekta ritningar på egen hand.

CADdirekt VVS LT är det perfekta projekteringsverktyget för konsulter och entreprenörer som vill ha kontroll över det som ritas. I systemet finns tydliga verktyg för konstruktion och schema.

Kompatibelt och stabilt
CADdirekt VVS är en modern 2D applikation kompatibel med alla erkända CAD-plattformar och filformat kopplade till CAD.

Nyhet!
I Samarbete mellan CADdirekt och KNX Sweden har CADdirekt VVS anpassats till att följa strukturen som KNC Sweden redovisar i KNX Handboken. CADdirekt är idag den enda CAD applikation som har fullt stöd för att redovisa KNX system enligt Konsulthandboken från KNX Sweden.

Läs mer på CADdirekt >>

TwitterFacebookDigg