2020-Dec-06

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

CADdirekt SKALAFORMAT LT

Skriv ut
CADdirekt SKALAFORMAT LT är utvecklad för er som vill göra enkla ritningar eller mindre förändringar t.ex. en ny planlösning på ett kontor eller hus.

Programmet CADdirekt SKALAFORMAT är uppbyggd för att ta hand om alla inställningar som CAD-programmet behöver för att du ska kunna rita på ett enklare sätt.

Du behöver endast ett verktygsfält: ”Rita lätt” har en uppbyggd som liknar ordbehandlaren i WORD. Två klick och sen är det bara att rita. CADdirekt SKALAFORMAT har lyft fram de funktioner som används mest, som att rita linjer, rektanglar, cirklar med snabbval för linjefärg och linjemönster.

CADdirekt SKALAFORMAT LT är till för er som inte dagligen sitter och jobbar i CAD. Nu kan du få snygg text eller måttsätta detaljer på ett enkelt sätt. CADdirekt SKALAFORMAT går enbart ut på att förenkla detta. Ett klick och sen är det bara att visa var texten skall sitta och sen skriva eller ett klick och sen är det bara att sätta ut mått.
Att rita CAD kan inte bli enklare.Applikationerna är utvecklade med samma grundidé som våra övriga, med ordet direkt som ledord:

Säljs exklusivt av CADShop Sweden AB.CADdirektSKALAFORMAT

 

Läs mer på CADdirekt >>

TwitterFacebookDigg