2020-Dec-06

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

CADdirekt TELE

Skriv ut
CADdirekt TELE är ett utmärkt projekteringsverktyg för teledokumentering för konsulter och entreprenörer som vill ha kontroll över det som ritas.

TELE är utvecklad med fokus på teledokumentering men har även kraftfulla verktyg för upprättande av installationsritningar inom Tele, Data, Säkerhet samt Brand.

Vi har ett 40-tal olika blanketter (se separat dokument till höger) som följer gällande standard SS 455 12 01 eller den gamla standarden SS 455 12 00-38. Alla arbetsmoment för teledokumentering utförs i AutoCAD eller ProgeCAD. Detta samlar projektets information på ett ställe och underlättar strukturen. Vi har fokuserat mycket på att automatisera ”tråkiga” moment som informationsifyllning för att undvika mänskliga misstag och spara tid.

Utvecklingen av TELE har följt ett tydligt spår för att eliminera onödiga tidstjuvar.

Vi har programmerat in fullt stöd för att skapa dokument såsom automatisk ifyllnad av ritningsdata, automatiserade ritningsuppdateringar, Multiutskrifter och generering av provningsprotokoll.

Förutom all tidsbesparande automatik är TELE ett verktyg som är lätt att komma igång med. Pedagogiskt strukturerad manual med ett tydligt innehåll och med verklighetsanpassade övningsuppgifter som följer dokumenteringens arbetsflöde. Har du erfarenhet av teledokumentering sedan tidigare kommer du snabbt kunna utnyttja programmet fullt ut. Är du nybörjare kommer manualen att hjälpa dig att komma igång på ett enkelt sätt.CADdirektTELE

 

Läs mer på CADdirekt >>

TwitterFacebookDigg