2019-Aug-24

Senast uppdaterad06:00:00 AM GMT

Grindstaff på Siemens PLM Software talar om framtidens innovationer i Berlin

Siemens PLM Connection 2014
Siemens PLM Software arrangerar ett event – Siemens PLM Connection 2014 – med start om drygt en vecka i Tyskland.

Chuck Grindstaff, CEO på Siemens PLM Software, kommer i inledningen om hur nya innovativa produkter med hög komplexitet innebär att tillverkare behöver jobba snabbt och hur de kan använda digitala verktyg. Det kan vara en viktig strategi. Det handlar om nästa stora förändring för tillverkare. De drar först själva nytta av digitala verktyg i tillverkningen och därefter kan de utveckla helt nya lösningar till kunderna – produkter som också är smarta. Det handlar om elektronik och mjukvara. Vilka funktioner ska de ha?

Men allra först kommer Maarten Romers från ASML i Holland att påbörja eventet. Han jobbar alltså på ASML som är en ledande tillverkare av litografi-system – alltså avancerad teknik - till halvledare och maskiner med chips. Han använder dagligen NX och Teamcenter från Siemens PLM Software på jobbet – till utveckling av nya produkter.

Paul Sicking är nästa talare i inledningen på Siemens PLM Connection 2014 i Berlin om drygt en vecka. Han är vice utvecklingschef på Siemens PLM Software och ska berätta om den plattform för innovation av smarta produkter som de erbjuder till tillverkare. Det som är bra med den är att det går att simulera och höja kvalitet samtidigt som produkterna kommer ut på marknaden fortare.

Matthew Booth ska berätta om PLM som stöd till service och support (på engelska ofta kallat ”aftersales”). Det går dessutom att samla data och leverera bakåt till utvecklingen. Siemens PLM Software utvecklar system till service med exempelvis företaget HP. Booth är anställd på Cad-it Europe – en konsult.

Flera användare kommer också att tala under eventet som hålls på Estrel-centret i Berlin om drygt en vecka.

TwitterFacebookDigg