2019-Jul-19

Senast uppdaterad06:00:00 AM GMT

Ny mobil har kraft att jobba väl utomhus

GoBOXX

Det kommer en ny arbetsstation från Boxx som heter GoBOXX 15 SLM.

Den är portabel men ändå har den tillräckligt stort minne för att fungera väl för en ingenjör som befinner sig på språng. Den har ett klockverk på 3.5 GHz. Arbetsflödet har en tråd.

Det fungerar med 3ds Max, Maya, Solidworks, Revit, CATIA, Autodesk, Adobe, Premiere Pro och After Effects. Det som Boxx tycker är intressant för kunden är att det går att ändra arbetsordningen. Dessutom blir renderingarna lyckade. Boxxen har grafikkortet Nvidia Quadro 2100.

GoBOXX 15 SLM, som den här boxxen heter – den är alltså mobil – kan göra bra bilder i 3D.

Lätt och tunn

Dessutom är boxxen lätt och tunn - den lättaste hittills från det märket. GoBOXX 15 SLMs 3D-panel har bra grafik. Användaren ser bilden som förut (“source footage in native resolution”) och har samtidigt tillgång till sina ikoner med verktyg. Den har något som kallas 3K-teknologi och något som kallas IPS. Färgen blir jämn över hela skärmen som känns bred. Användaren kan göra en lyckad presentation och få med allt påGod tekniksupport

Användaren upptäcker först att det går att ändra arbetsordningen med en kraftfull mobil dator. Det går att vinna tid och att stå där orden blir bra när användaren vill förklara något för en kund. Dessutom är det många som är nöjda med sin boxx. Boxx anses vara en pålitlig leverantör som har högkvarter i Texas. En viktig anledning är att Boxx har egen tekniksupport. Supporten löser uppgiften snabbt. De har även goda kontakter med återförsäljare.

En annan intressant produkt

Boxx Technologies, som bolaget bakom GoBOXX 15 SLM heter, göra arbetsstationer och renderingar åt VFX, film, television, spel, arkitekter, ingenjörer, utvecklare, simuleringar, utbildningar och många andra. En annan intressant produkt är XDI V8 Virtual workstations som kan hålla upp till åtta olika användare även när alla behöver ett kraftfullt verktyg. Den har en enkel 2U-server som är centraliserad och säker. Produkten är bra för den som jobbar med mycket grafik i applikationen. Den betyder att användaren har god tillgång även på distans med hög säkerhet och hög hastighet. Den fungerar, enligt Boxx.

renderPRO

renderPRO är ett färdigbyggd personligt system för renderingar och även för så svåra renderingar som 3D-renderingar. Användaren kan göra animeringar och arbetsflöden. Apparaten är bra om det är ont om plats. Den kan placeras på arbetsstationen eller på distans – med en lina. Autodesks James Cronin är en av dem som använder renderPRO. Därför får man anta att den fungerar.

Boxx grundare

Men det är Tim Lawrence som har grundat Boxx Technologies och är företagets VP of engineering. Han är ansvarig för tillverkning och utveckling. Tidigare var han på ett annat företag som hette Cooperative PCs där de specialiserade sig på skrivbordsdatorer med god prestanda.

TwitterFacebookDigg