2020-Dec-05

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

Affärsutvecklare / Prospekterare; Linköping / NetCommunity

Skriv ut
Affärsutvecklare
NetCommunity söker 1-2 erfarna Affärsutvecklare / Prospekterare på 50%, 80% eller 100% av en heltid.

NETcommunity hjälper företag med kostnadseffektiv marknadsföring och försäljning baserad på nätverkande, prospektering och portalannonsering. Vi är specialiserade på att hjälpa företag inom industrin att nå nya affärer och kunder på den nordiska marknaden.

Bland våra kunder finns både stora och små företag - från internationella företag och en av världens största konsultföretag CYIENT (fd Infotech), ett av världens största mjukvaruföretag Siemens PLM Software likväl som små och medelstora lokala svenska företag som Metalock, Expander, Yellon och LP Innovation.

Nu söker vi affärsutvecklare / prospekterare som med stor energi, en stark vilja och höga sociala färdigheter kan hjälpa våra uppdragsgivare att hitta sin nästa kund. Du kan ta eget ansvar och arbetar självständigt och bra i grupp. För rätt person finns det goda framtidsmöjligheter. Du arbetar allt från 50% till 100%.business

Vi söker dig som har:

  • lång livs- och arbetserfarenhet
  • 20 års erfarenhet av försäljning - gärna mot industrin
  • teknisk bakgrund eller ett starkt teknikintresse
  • ett stort mått av affärsmannaskap och energi
  • en hög social förmåga och stor kompetens att "ta folk"
  • ett positivt och glatt sinne
  • ett stort mått av uthållighet och ihärdighet.

Många av våra uppdrag rör sig inom teknikområdet så en bakgrund inom teknik eller ett tekniskt intresse är ett plus i kanten.

Vi är ett gäng i åldern 30-65 år som sitter i fräscha och luftiga lokaler på Tornby-området i Linköping - 10 min promenad från resecentrum.

Sista ansökningsdag: 2014-09-06

Kontakta Stephan Adner på 0723-13 00 19 om du har några frågor.

Din ansökan skickar du till  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Välkommen med din ansökan!

TwitterFacebookDigg