2019-Sep-16

Senast uppdaterad06:00:00 AM GMT

Smartare beslut, bättre produkter

Skriv ut
 MatsFriberg 200
Mats Friberg, VD Siemens PLM Software Norden höll en av M.A.X mässans många föredrag.

Ämnet för föredraget var ” Ny mobil PLM-plattform”. 

”Idag sitter många företag på stora mängder information som ofta ligger outnyttjad och spridd på många platser och databaser. Siemens nya mobila PLM-plattform gör att produktdata kan nås och användas i alla led i företaget, från installatörer utrustade med en Ipad till konstruktörer på utvecklingsavdelningen, vilket på så sätt också ger användarna beslutsunderlag”, förtydligar man temat från Siemens.

Idag är ca 50 % i ett företag mobila, d v s på resa, jobbandes hemifrån eller någon annan plats. Om några år uppskattar man att den siffran kommer att vara 93%.  De som arbetar mobilt kommer att vara den snabbt växande gruppen och Siemens jobbar för att möta den verkligheten.

Med TeamCenter Mobility vill man att alla ska ha tillgång till tillåten information var de än befinner sig. Att hela tiden kunna ha den senast och aktuella informationen och att kunna säkerställa att allt är som det ska vara i ett projekt. Det kan hända mycket bara under tiden man reser till kunden vilket gör att man riskerar att inte ha den senaste informationen med sig. Genom att jobba via molnet i din Ipad eller smartphone har du alltid korrekt information.

-”Du gör snabbare och mer korrekt beslut med TeamCenter Mobility, säger Mats Friberg VD Siemens PLM Software Norden  om deras PLM Software. ”Smartare beslut, bättre produkter”.

Hör Mats Friberg ge dig en kort sammanfattning av föredraget.

Siemens video

Tiina Mauritzell

 

TwitterFacebookDigg