2019-May-22

Senast uppdaterad06:00:00 AM GMT

NX

Skriv ut
Avalon Logga 80x80
NX förändrar produktutvecklingsprocessen

 NX

NX möjliggör en förändring av hela produktutvecklingsprocessen. Verktyget erbjuder hög prestanda samt integrerade lösningar för design, simulering och tillverkning.

Globalisering och ökad komplexitet av produkter, marknader och utvecklingsprocesser är viktiga utmaningar för tillverkande företag. För att lyckas i en allt hårdare konkurrens måste företagen förbättra sin förmåga att utföra mer komplicerad konstruktion, design, analys och produktion. Samtidigt ska de kunna hantera den allt mer komplexa produktinformationen som följer på detta. Lyckligtvis gör framsteg inom informationsteknologin det möjligt att inte bara hantera komplexiteten, utan också förbättra produktutvecklingsprocesserna.

NX är produktutvecklingsverktyget från Siemens PLM Software som levererar avancerad prestanda och ledande teknologi. På så sätt kan både ökad komplexitet och globalitet bemästras. NX tillhandahåller tätt integrerade, enhetliga lösningar för konstruktion, simulering och tillverkning som är oöverträffade i kraft och flexibilitet. NX omdefinierar produktivitet och effektivitet och möjliggör levererans av mer innovativa produkter snabbare och till en lägre kostnad.

Förutom väl integrerade CAD/CAM/CAE-lösningar, ger NX också en ”best in class” PDM-koppling. Tack vare den sömlösa kopplingen till PDM-lösningen Teamcenter möjliggörs effektivt arbete med partners och leverantörer för att dela information, kommunicera och skydda produkt- och tillverkningsprocessinformation genom hela värdekedjan.

» Läs mer om NX (nytt fönster)

 

Avalon PLM AB
Berga Allé 3
SE–254 52 Helsingborg

Mobile: +46 704 54 37 41
E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

www.avaloninnovation.com

 

 

TwitterFacebookDigg