2019-Jul-20

Senast uppdaterad06:00:00 AM GMT

Anders Hellermark, ny på Tacton

Skriv ut
Anders_Hellermark
Tactons affärsenhet TactonWorks har fått Anders Hellermark till chef.

Anders har mer än 25 års erfarenhet av affärsverksamhet. I början av 1990-talet var han med om att starta Intentia Asia Pacific, där han sedan var VD fram till 2000. De senaste åren har han arbetat som konsult med att hjälpa företagare att komma ut på världsmarknaden.

- Jag är imponerad av den position Tacton har skaffat sig bland SolidWorks-användarna, säger Anders. Med Tactons framstående produkter och erfarna medarbetare har vi goda möjligheter att utöka våra marknadsandelar.

Tacton är ett helsvenskt företag med säte i Stockholm. För närvarande har man ca 75 medarbetare, en siffra som ökar med 1 i veckan. Säljstödet Tacton Configurator används av en mängd företag i flera branscher över hela världen. Det kan integreras med de ledande systemen inom ERP, PLM och PDM, liksom system från SolidWorks och Autodesk.

TactonWorks är ett lättanvänt tillägg för automatisering i SolidWorks. Med hjälp av AI kan man med några få handgrepp utföra justeringar som annars kan kräva åtskilliga mantimmar att implementera.

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen  

TwitterFacebookDigg