2019-Jul-20

Senast uppdaterad06:00:00 AM GMT

PTC utser Thomas (Tom) Bogan till styrelsemedlem

Skriv ut

Thomas_Bogan

PTC låter meddela att från och med augusti har företagets styrelse en ny medlem. Han får titeln "independent director".

Tom Bogan är väl meriterad, låter PTC meddela. Han har goda kunskaper som sin bransch som gör honom till en stor tillgång i styrelsestolen, säger PTCs VD Jim Heppelmann.

För närvarande är Bogan styrelseordförande vid Citrix Systems ett Nasdaq-noterat företag. Citrix Systems är ledande på marknaden för mjukvaror för företagsstyrning och han har också verkat på Greylock Partners där Bogan sysslade mest med företagssystem och gjorde bedömningar av vilka nya företag som det gick att investera i. Han har bland annat hjälpt till att föra fram Apptio, iConclude, Mazu och Rally Stoftware.

Bogan har också tidigare varit VD på Rational Software ett mjukvaruföretag som såldes till IBM 2003 och flera andra intressanta bolag inom teknologi. Han har också jobbat med ekonomi både statligt och privat. Han har till exempel sysslat med bokföring inom offentliga sektorn (USA).

PTC är ett fantastiskt företag med stolt historia inom teknikutveckling, säger Bogan. Företagets lösningar hjälper industrin att nå framgångar och jag välkomnar nya jobbet som innebär att jag kan lösa frågor som för PTC framåt.

PTC (The Product Development Company) utvecklar och säljer lösningar (program) och främst också företagets integrerade CAD och PLM.

Googleplexsouthside_

 

 

 Nye styrelseledamoten Tom Bogan är väl meriterad, låter PTC meddela. Han har goda kunskaper som sin bransch som gör honom till en stor tillgång i styrelsestolen, säger PTCs VD Jim Heppelmann.


 Jane Hamrin

TwitterFacebookDigg