2020-Oct-25

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

Välkommen till vår nya värld!

BIMforum
Ny kostym och nya möjligheter. Vi hoppas så klart att du kommer att känna igen dig, men ändå upptäcka att CADtorget och PLMforum är alldeles nya. Nu öppnar vi också BIMforum.

CADtorget och PLMforum har fått ännu ett syskon – BIMforum, där vi ska samla nyheter, intervjuer, reportage, pressmeddelanden, evenemang  och allt annat för dig som arbetar i byggbranschen – eller i dess närhet.

Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen – den nya portalen är inte klar, inte på långa vägar, mer material fylls på efter hand och vi kommer också att presentera nya funktioner allt eftersom. Utvecklingarbetet har bara börjat och du har möjlighet att påverka det.

En nyhet som jag hoppas att du gillar är möjligheten att bygga din egen ingångssida. Materialet ligger under olika flikar, ett för varje område vi just nu bevakar. Vi hoppas att det gör det lättare för dig att hitta det just du är intresserad av.

Varje flik har också en plats på ”Mina Sidor” där varje område finns under en enfärgad list.

Registrera dig, logga in och upp dyker tre små verktyg i listen. Med hjälp av verktygen kan du välja vad du vill se på första sidan och förhoppningsvis blir den mindre rörig.

Flytta upp de ämnesområden du tycker är mest intressanta med flyttverktyget och släck ner det du inte tycker är så spännande med pil-verktyget. Släcker du ner försvinner alla texter och du ser bara den enfärgade listen med områdets namn. Ångrar du dig är det bara att klicka på pilen så öppnas området igen. Klicka och testa till det blir som du vill ha det. Det går alltid att ångra sig. Men som du lämnar sidan när du loggar ut ser den ut när du går in igen.

Lycka till!

För min personliga del gillar jag verkligen att det äntligen går att kommentera bloggen, jag hoppas verkligen att jag slipper hålla på att tycka alldeles för mig själv i fortsättningen. Välkommen med dina kommentarer!

(Jodå, det kommer riktiga forum så småningom också)

 

TwitterFacebookDigg