2019-May-22

Senast uppdaterad06:00:00 AM GMT

TopSolid'CAM

Skriv ut
topsol

TopSolid'CAM ingår i den integrerade CAD/CAM-lösningen TopSolid från Missler Software.

CAM-programmet optimerar CAM-programmeringen för alla typer av detaljer både kraftfullt och intelligent.

Produktbeskrivning
TopSolid'CAM integrerar olika tillverkningsmetoder och produktionsbehov fullt ut med hjälp av dynamiska bibliotek.
 
Programmet har styrkan att ta bort operationer som upprepas. Istället för att användaren ska skapa multipla operationer kan TopSolid'CAM skapa dessa baserade på kunskap som hämtas från produktdesignen.

Genom TopSolid'CAMs parametriska teknologi, väljer programmet automatiskt det snabbaste och mest ekonomiska sättet att tillverka 2D- och 3D-detaljer. Det gör att användaren kan associera vissa verktyg med vissa operationer.

När en konstruktion revideras ändras även tillverknings-processen med avseende på till exempel optimering av skär, matning och / eller hastigheter för att den nya detaljen ska kunna tillverkas.

TopSolid'CAM har en associativ databas som kan anpassas till produktionssätt och maskinpark. Detta betyder att med TopSolid'CAM kan mer arbete utföras på kortare tid. Till exempel anpassas toleranser mellan konstruktion och produktion så att man bearbetar mitt i toleransen. En detalj med måttet 50mm +0,5 -1,2 justeras så att måttet blir 49,65 ±0,85.

TopSolid'CAM optimerar programmeringsarbetet för alla typer av detaljer och använder parametrik på ett mer flexibelt och effektivare sätt än andra CAM-program på marknaden. 

Leverantör
Protech AB
Girovägen 13
175 62 JÄRFÄLLA
Tel. 08-594 708 00
Fax. 08-594 708 09
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

TwitterFacebookDigg