2019-May-22

Senast uppdaterad06:00:00 AM GMT

TopSolid'Design

Skriv ut
topsoliddesign
TopSolid'Design är det perfekta 3D CAD-systemet för alla tillverkare och leverantörer inom både design och maskinindustri. CAD-programmet ingår i den integrerade CAD/CAM-lösningen TopSolid från Missler Software. / Protech AB

Produktbeskrivning
TopSolid'Design är en exakt hybridmodellerare som modellerar på både ytor och solider. TopSolid är baserat på en Parasolid-kärna och har Windows-gränssnitt.

TopSolid'Design är ett komplett associativt 3D/2D CAD-system för mekanisk sammanställning och design. Programvaran kan användas som ett rent 2D CAD-system eller som ett integrerat 3D/2D CAD-system där man drar nytta av associativiteten mellan 3D-design och 2D-layout.

En sammanställning består ofta av både befintliga och helt nya komponenter. Varje detalj kan i TopSolid'Design ha olika nivåer eller representation (skelett, schematisk, förenklad, normal eller detaljerad) och kan revisionshanteras. Programvaran gör det dessutom enkelt att skapa en standardkomponent av vilken komponent som helst då det finns utrymme att skapa egna bibliotek.

TopSolid'Design är kärnprodukten i den integrerade CAD/CAM-lösningen TopSolid från Missler. TopSolid består av en hel serie med fullt integrerade programvaror med parametriska associationer från design till produktion. 

Leverantör: Protech AB
                    Girovägen 13
                    175 62 JÄRFÄLLA
                    Tel. 08-594 708 00
                    Fax. 08-594 708 09
                    Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

TwitterFacebookDigg