2020-Dec-01

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

Slipp kalla samtal samtidigt som du ökar försäljningen!

netprospekt

Netprospekt - vårt affärsområde som blir din drömkundsfabrik. Låt oss hjälpa dig att hitta din nästa drömkund. Klick här för mer information.

 

  • Vill ni ha hjälp att sålla agnarna från vetet?
  • Vill ni få upp verkningsgraden i er säljprocess?
  • Finns det plats för fler deltagare på era utbildningar / seminarier/öppna hus?
  • Får ni dålig respons på utskick?
  • Undrar ni hur er marknad ser ut framöver?
  • Skulle ni vilja kontakta era kunder oftare?

Är svaret "Ja" på någon av dessa frågor?
Då är våra tjänster inom affärsutveckling något för er. Det hela handlar om att identiefiera och bygga relationer till era framtida kunder. Vi gör grovjobbet åt er - blir er förlängda arm - en ”outsourcad” innesälj.

  • Pre-sale
  • Post-sale
  • Events
  • On-line-databas

Vi kan hjälpa till med allt under hela processen - framförallt före och efter själva försäljningen.

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Pre-sale

När det gäller Pre-sale plockar vi fram de mest intressanta potentiella kunderna och samlar dessa i en Prospektdatabas. Med dessa potentiella kunder bygger vi sedan en relation - vi identifierar rätt beslutsfattare (ofta flera i komplicerade nätverk), infomerar berörd på ett säljande sätt om de aktuella produkterna/tjänsterna och när kunden blivit tillräckligt "het" så lämnar vi över den med varm hand till affärsansvarig hos er. Själva överlämnande sker oftast i form av ett besök hos kunden eller hos er med berörda parter. 

Post-sale

En tid efter det att en affär genomförts så är det lämpligt att placera kunden i ett systematisk kundvårdsystem. Många förlitar sig på att några årliga kundbrev skall få kunden att stanna kvar, men det räcker inte på dagens marknad. Här gäller det istället att kontinuerligt se till att alla kunder mår bra, utan att någon glöms bort. Det hela är egentligen mycket enkelt, det handlar mest om systematik. Tyvärr är dock detta något som ofta glöms bort i jakten på nya affärer. Det är dock enkelt att åtgärda genom det vi kallar för "Bry-sig-om-samtal". Vi utför dessa åt er på kontinuerlig basis och ni erhåller löpande rapportering. I de allra flesta fall genererar "Bry-sig-om-samtal" direkt merförsäljningen som flerfaldigt motiverar denna investering.

Events

Ett mycket effektivt sätt att informera om produkter/tjänster samt bygga relationer med nuvarande och framtida kunder är olika former av evenemang. Det kan röra sig om allt från öppna hus, seminarier, frukost-/lunchmöten, mässor mm. Vi har lång erfarenhet av att arrangera den här typen av evenemang och kan hjälpa till med allt från inbjudan till att se till att det verkligen kommer folk.  

Du får ett eget säljteam

Modern metodik
Vi vill att kunderna uppfattar oss som en del av er organisation och vi genomför därför uppdraget i ert namn.  Vi strävar också efter att våra samtal skall efterlikna era egna säljares samtal ut till kund. Det ställer höga krav på utbildning, uthållighet och rätt metodik, men ger å andra sidan mycket mer tillbaka.

Fria manus
Vi följer inte någon färdig frågemall utan låter kunden vara med och utveckla samtalet. På det sättet blir det ett riktigt samtal och inte en utfrågning. Vi eftersträvar en dialog med kunden vilket bygger relationen mycket mer effektivt. I princip fungerar vi som er säljorganisations förlängda arm - en ”outsourcad” innesälj. Det fungerar precis som hos er men personen som ringer sitter hos oss och får peppning och stöd av kollegor som gör liknande jobb.

Välutbildad personal
Vi lägger stor vikt vid att våra affärsutvecklare utbildas i era produkter och tjänster. För att kunna agera som en förlängning av er säljorganisation utbildar vi också samtliga engagerade affärsutvecklare i ert företag och organisation.

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

 

 

TwitterFacebookDigg

Effektiv Internet-annonsering på våra portaler

logga

På våra portaler CADtorget™, PLMforum™ och BIMforum™ erbjuder vi kostnadseffektiv annonsering på Internet för dig som vill marknadsföra produkter och tjänster för målgruppen konstruktörer, produktutvecklare, arkitekter, designers, uppfinnare och beslutsfattare inom industrin. Kontakta vår annonsavdelning idag!

 

Slipp kalla samtal samtidigt som du ökar försäljningen!

netprospekt

Netprospekt - vårt affärsområde som blir din drömkundsfabrik. Låt oss hjälpa dig att hitta din nästa drömkund. Klick här för mer information.
 

CADtorget - Vill du komma i kontakt med 50.000 ingenjörer?

CADtorget_startbild

Portalen CADtorget.se startades 1998 och har idag över 50.000 registrerade medlemmar. Därmed är CADtorget den mest besökta platsen på Internet i Skandinavien för konstruktörer, arkitekter och ingenjörer.
 

PLMforum - Vill du komma i kontakt med beslutsfattare?

PLMforum_startbild
Portalen PLMforum.com startas upp den 3 oktober 2006 med ambitionen att göra PLM (Product Lifecycle Management) till var mans egendom. PLMforum vänder sig till alla som har ett övergripande management- och IT-ansvar på företag och i organisationer.
 

BIMforum - vill komma i kontakt med bygg och BIM branschen

PLMforum_startbild
Portalen BIMforum startade vi upp den 1 feb 2011. Här kommer vi att samla allt inom Building Information Modeling som är ett liknande synsätt som det inom PLM men med inriktningen på byggnader och data kopplad till dem.
 

Kontaktuppgifter till oss - klicka här!

stephan2009_3

Kontakta oss för mer information. Vid direktkontakt via e-post används principen fornamn.efternamn@netcommunity.se

Stephan Adner

VD

Mobil:+46 72 3130 019