2020-Dec-01

Senast uppdaterad10:17:26 AM GMT

CADtorget - Vill du komma i kontakt med 50.000 ingenjörer?

CADtorget_startbild

Portalen CADtorget.se startades 1998 och har idag över 50.000 registrerade medlemmar. Därmed är CADtorget den mest besökta platsen på Internet i Skandinavien för konstruktörer, arkitekter och ingenjörer.

CADtorget är samlingsplatsen för konstruktörer, arkitekter, GIS-ingenjörer och alla som arbetar med produktutveckling.

Här finns daglig bevakning av nya produkter, nya programvaror och karriärmöjlligheter samt mycket annat. Ta del av artiklar, press och intervjuer. I vårt forum kan du ställa frågor och få svar.

CADtorget_brasncher

CADtorgets veckobrev går ut till över 50.000 medlemmar som arbetar med mekanik-, bygg- eller el/elektronikkonstruktion.

Utöver all information som läggs ut på portalen så sammanställer vi varje vecka det senaste nyheterna i ett veckobrev. CADtorgets veckobrev kommer ut på tisdagar, ca 46 ggr per år.

 

CADtorget_befattningar

 

En femtedel är chefer och de allra flesta har eget budgetansvar.

Att synas på CADtorget är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att nå ut till mer än 50.000 teknikintresserade ingenjörer, konstruktörer, arkitekter m fl. Lägg dina annonspengar där de gör störst nytta - annonsera hos oss.

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

 

 

TwitterFacebookDigg

Effektiv Internet-annonsering på våra portaler

logga

På våra portaler CADtorget™, PLMforum™ och BIMforum™ erbjuder vi kostnadseffektiv annonsering på Internet för dig som vill marknadsföra produkter och tjänster för målgruppen konstruktörer, produktutvecklare, arkitekter, designers, uppfinnare och beslutsfattare inom industrin. Kontakta vår annonsavdelning idag!

 

Slipp kalla samtal samtidigt som du ökar försäljningen!

netprospekt

Netprospekt - vårt affärsområde som blir din drömkundsfabrik. Låt oss hjälpa dig att hitta din nästa drömkund. Klick här för mer information.
 

CADtorget - Vill du komma i kontakt med 50.000 ingenjörer?

CADtorget_startbild

Portalen CADtorget.se startades 1998 och har idag över 50.000 registrerade medlemmar. Därmed är CADtorget den mest besökta platsen på Internet i Skandinavien för konstruktörer, arkitekter och ingenjörer.
 

PLMforum - Vill du komma i kontakt med beslutsfattare?

PLMforum_startbild
Portalen PLMforum.com startas upp den 3 oktober 2006 med ambitionen att göra PLM (Product Lifecycle Management) till var mans egendom. PLMforum vänder sig till alla som har ett övergripande management- och IT-ansvar på företag och i organisationer.
 

BIMforum - vill komma i kontakt med bygg och BIM branschen

PLMforum_startbild
Portalen BIMforum startade vi upp den 1 feb 2011. Här kommer vi att samla allt inom Building Information Modeling som är ett liknande synsätt som det inom PLM men med inriktningen på byggnader och data kopplad till dem.
 

Kontaktuppgifter till oss - klicka här!

stephan2009_3

Kontakta oss för mer information. Vid direktkontakt via e-post används principen fornamn.efternamn@netcommunity.se

Stephan Adner

VD

Mobil:+46 72 3130 019